Nyheter

21 april, 2018

Stig H:s stjärna glänste på Umåker

Stig H Johansson har slipat i vinter – och Diamanten glänste i årsdebuten.
Frågan är om intrycket på Umåker ger en inbjudan till Elitloppet.
- Han har den kapaciteten, ingen tvekan om det, sa kusken Erik Adielsson efter segern i Berth Johanssons Memorial.

I fjol flyttades Diamanten från Robert Bergh till Stig H Johansson och det blev som alltid när stjärnhästar flyttas stor uppmärksamhet i media. Att Diamanten ställdes mot tidigare stallkamraten Muscle Hustle i årsdebuten kryddade lördagens inledande V75-lopp rejält. Robert Bergh var också offensiv från start med Muscle Hustle men Erik Adielsson kunde försvara ledningen i […]Läs mer »

21 april, 2018

Inför V75…

Nu är det DAGS! V75 är äntligen här! Det är storlopp som Berth Johanssons Memorial, Guldbjörken (uttagningslopp till Olympiatravet) och Vårbjörken. Vi kör första start 14:45 och V75 börjar 16:20. Hjärtligt välkomna!

 Spelmagasinet ”Upp eller Ner” med tipsen inför V75-tävlingarna 21 april. Idag är vi glada att hälsa Janne Norberg välkommen tillbaka! Som vanligt har vi även med Kenneth Lind. TRAVRESTAURANGEN Förrätt Löjromscheesecake med västorbottenscrisp fänkål, gurka och rödlöksmarmelad Varmrätt Pepparrullad oxfilé med amaronesky, cognacssmör, potatisfondant, panchetta och bakad tomat Dessert Champagnepannacotta med kanderade nötter, äpple […]Läs mer »

20 april, 2018

Upp eller Ner, V75

Spelmagasinet "Upp eller Ner" med tipsen inför V75-tävlingarna 21 april. Idag är vi glada att hälsa Janne Norberg välkommen tillbaka! Som vanligt har vi även med Kenneth Lind.

HP

20 april, 2018

Adielssons mäktiga dubbelseger

Damklubbens Kväll och det var härliga race hela kvällen. Erik Adielsson stod för en mäktig dubbelseger när han körde hem både Damklubbens Stora Fyraåringspris med Hotshot Luca (Ari-Pekka Pakkanen) och Umåkers Treåringselit med Attraversiamo (Svante Båth). Vincennes Stolopp tog Per Linderoth hem med egentränade Ditty Bopper. Vi noterade två hemmasegrar genom Kodiak Håleryd (Robert Dunder/Johan Dolling Millberg) och Västerbo Champagne (Heidi Hiltunen/Aleksi Kytölä). Det blev en kanonstart på helgen!

Hotshot Luca (Ari-Pekka Pakkanen) hamnade först i andraspår med Erik Adielsson när spetskörningen var över. Det blev en snabb slutrunda och Hotshot Luca fick ett litet övertag i slutsvängen och det blev ett rafflande upplopp med tre hästar på linje. Målfotot visade seger för Hotshot Luca före Selmer I.H. som avslutade bra från andra utvändigt. […]Läs mer »

20 april, 2018

Inför Damklubbens Kväll

Ikväll drar vi igång med Damklubbens Kväll. Många fina lopp, bl.a. Damklubbens Stora Fyraåringspris, Umåkers Treåringselit och Vincennes Stolopp. Umåkers Damklubb är med och roddar lite extra denna kväll och sponsrar flera lopp, vilket vi är tacksamma för. De bjuder även alla damer/tjejer på fri entré! Pop & Rock är här och sänder live mellan 18-20. De sponsrar ett lopp, vilket även Umeå Tidning gör. Första start är 18:20. Hjärtligt välkomna!

Tipsprogrammet ”Upp eller Ner” går igenom tipsettorna till fredagens V64-tävlingar. I studion gästar Samu Sundqvist från Stall Ratu och som vanligt Kenneth Lind. Samu bjuder på lite inside om en finsk gäst och de båda är överens om vilken häst som är bästa spiken. Ladda ner travprogrammet >> Gå direkt till programtipsen >> TRAVRESTAURANGEN Förrätt […]Läs mer »

19 april, 2018

Upp eller Ner, Damklubbens Kväll

Tipsprogrammet "Upp eller Ner" går igenom tipsettorna till fredagens V64-tävlingar. I studion gästar Samu Sundqvist från Stall Ratu och som vanligt Kenneth Lind. Samu bjuder på lite inside om en finsk gäst och de båda är överens om vilken häst som är bästa spiken. Vi släpper också vem som kommer att vara med i studion när vi spelar in "Upp eller Ner" inför V75...riktigt glädjande nyheter!

HP

18 april, 2018

Banan och bilar

- Banan kommer att hållas öppen imorgon torsdag (19/4) fram till 12:00. Det kan finnas maskiner som jobbar på banan under tiden. Inga gäststallar är öppna.
- Obehöriga bilar och andra transporter som står på stallbacken måste flyttas före fredag kl. 12:00.
Tack på förhand!

HP

17 april, 2018

En på Bergsåker och två i Boden

Eder Bob (A.Näslund) segrade ikväll på Bergsåker med Malin Viklund. På Bodentravet blev det segrar för Lillfax (M.Gällerstedt) och Coal Trader (C.Norqvist).

Eder Bob var ensam startande från tillägg med Malin Viklund i sulkyn. De hamnade i kön och gick med i en attack på sista långsidan. I slutsvängen kom attacken och efter ett snabbt upplopp hann de fram till seger med en hals på 1.14,8v/2160m. Det var 30 000 kronor i förstapris till ägarna i Hästbussen […]Läs mer »

17 april, 2018

Stängning av stallar och bana

Imorgon onsdag (18/4) stängs alla gäststallar kl. 12:00. Banan kommer dock att vara öppen hela onsdagen för de hästar som inte behöver gästboxar. Sedan är banan stängd torsdag och fram till tävlingarna på fredag. Snart kööör vi!

HP

16 april, 2018

Umåkerpodden med Margaretha Brändström

I den sjunde delen av Umåkerpodden gästar Margaretha Brändström. Ni får höra om Prins Bertil, prinsessan Lilian, Erik Adielsson, totokupp, Matteus Lillieborgs och Johnny Takters mackpreferenser, Åby, rivbongar, bara framåt, Per Linderoth, V5-granskning, långsiktigt och roligt hästägande tillsammans och kärlek på äldre dar. Klicka er in!

Här finns tidigare avsnitt av Umåkerpodden >> HP

Boka bord på,
073-209 48 50

2017

1) Eva I.H., H 29/7
Ingemar Hultqvist
2) Selmer I.H., S 29/10
Ingemar Hultqvist
3) Jaguar Håleryd, U 25/12
Linnea Lundgren
4) Magnifik Brodde, U 25/11
Ingemar Hultqvist
5) Vic de Luxe, U 25/12
Mika Haapakangas

2018

1) Vic de Luxe, B 6/1
Mika Haapakangas
2) Vic de Luxe, S 10/2
Mika Haapakangas

Vädret på umåker