Nyheter

12 december, 2017

Lucka 12

Nu är vi halvvägs in i kalendern och här kommer lucka 12. På bilden ser vi två välkända individer. Luckan finns att öppna på wintertrotclassic.se.

HP

12 december, 2017

Inför dagens lunchtrav…

Välkomna till Umåker idag när vi kör lunchtrav! Idag kör vi bl.a. Lars Öströms Stolopp och Berth Johanssons Lärlingslopp. Det blir nio lopp med båda V4 och V5. Vi har fri entré idag. Första start 12:20. Hjärtligt välkomna!

Upp eller Ner inför lunchtravet, tisdag 12/12. I studion gästar Janne Norberg och Kenneth Lind​. V4-omgången gås igenom, samt lite V5-snack. Vi hinner även med att prata om både Nahar och Championstriden. Programtips >> Travprogram >> BISTRON • RESTAURANG TRAVAREN Pytt Bellman med ägg och rödbetor, 99 kr Örtmarinerad kycklingfilé med potatisgratäng och rödvinssky, 99 kr […]Läs mer »

11 december, 2017

Lagerrensning!

Eeva Sjöström äger välrenommerade Eeva af Umeå, en butik som säljer dammode. På Juldagen när vi kör Winter Trot Classic med V75 kommer Eeva att ha en lagerrensning på Umåker i totohallen. Där säljs kläder för 100 kr/plagget! Ett ypperligt tillfälle att hitta fina kläder inför nyårsfirandet eller vardagsplagg. Från Umåker är vi jätteglada att kunna erbjuda våra besökare denna möjlighet på Juldagen!

Eeva af Umeå startade i augusti 2009. Hemsida, http://www.eevaafumea.se. HP

11 december, 2017

Banan fortsatt avstängd

Banan är fortsatt avstängd fram till tävlingarna imorgon (tisdag).

HP

10 december, 2017

Hamtaro storskrällde

Det blev en rejäl skräll på Bergsåker när Aleksi Kytöläs Hamtaro segrade tillsammans med Ove A Lindqvist som körde hästen för första gången.

Hamtaro fick en lugn start och kom iväg som fjärde häst för Ove A Lindqvist. De avancerade så småningom framåt och fick rygg på ledaren efter 650 meter. Kort senare övertog storfavoriten Nahar ledningen och det blev ett lopp i tredje inner för Hamtaro. I utgången av slutsvängen kom luckan och Hamtaro kunde spurta piggt till […]Läs mer »

8 december, 2017

Rudolf kommer till Winter Trot Classic

Vi är stolta att presentera Renen Rudolf och Ulrika Andreasson som kommer till Umåker och Winter Trot Classic! Renen Rudolf har varit med i reklamfilmer och även uppträtt på Sweden International Horse Show i Stockholm. Ullis och Rudolf kommer att köra en kortare show, men kommer också vara möjligt att ta bilder tillsammans med honom.

Läs mer om Rudolf och Ulrika på deras hemsida, http://www.ullisrudolf.se/ HP

8 december, 2017

Banan stängd

Banpersonalen meddelar att de idag (fre 8/12) stänger banan pga rådande väderlek.
Vi passar på att hälsa att det på Luciadagen (ons 13/12) kommer att köras Skinkloppen (för kall- resp. varmblod). Anmäl senast 10:00 på tis (12/12) till sekretariatet 090-100750 eller info@umaker.travsport.se
Vi önskar alla en trevlig helg!

HP

7 december, 2017

Skyltuppsättning

Imorgon fredag (8/12) kommer det att sättas upp en reklamskylt på banan mellan 13-15. Banan kommer att vara öppen, men det kan vara bra att känna till.

HP

5 december, 2017

Håkan möter Storsjarmören

I detta avsnitt åker Håkan till Gräsmyr för att möta Storsjarmören och teamet bakom honom, Fredrik Eriksson och Sofie Parkén.

Här finns tidigare avsnitt av ”Håkan möter” >> HP

5 december, 2017

Månadsbrev December

Här kommer månadsbrevet för December.

Winter Trot Classic med V75 på Juldagen! Vi jobbar med ett stort fokus mot Winter Trot Classic med V75 som vi kör på Juldagen. Det är många olika bollar i luften som vi hoppas kunna lösa. Tyvärr blev den tilltänka ishockeymatchen mellan veteraner från Björklöven och Skellefteå inställd. Vi får återkomma under dagarna framöver med […]Läs mer »

Boka bord hos Sara
073-209 48 50

Vädret på umåker

-2°