13 juli, 2018

Andra raka för Widebay’s Cash!

Widebay's Cash (Maria Lejon-Elfving) har hittat finfina sommarformen och har tillsammans med Viktor Brodin tagit två raka segrar. Idag på lunchen segrade de på Hotingtravet som avslutade sin travvecka. Vi fick se en Umåkerkusk ta hem Championatet när Ove A Lindqvist idag tog en dubbelseger och landade på totalt fem segrar.

Widebay’s Cash var pilsnabb från start och dök till ledningen av Viktor Brodin som träffade fint från springspår. Ledningen är positionen som hästen verkar trivas allra bäst i och är höll Viktor tempot uppe. På slutrundan ökade de tempot och då blev det snabbt längder till övriga. Till slut blev det en överlägsen seger med fem längder på nya rekordet 1.15,6v/1660m. Tränar gör Maria Lejon-Elfving som även har fött upp vinnaren som tjänade 25 000 kronor. Maria deläger hästen tillsammans med G & L Elfving.

Noterat:

  • Ove A Lindqvist avslutade Hotingveckan med att ta en dubbelseger med duon Järvsötekno (Morgan Lindberg) och Bellatrix My (Rickard Smith). Det innebar att han slutade på fem segrar, vilket gör Ove till ”Årets Champion” på Hotingtravet. Grattis Ove till ditt fjärde Hotingchampionat!
  • Janne Norberg tog en kuskseger bakom Cali Maks (Öystein Tjomsland) och fick träffa delägaren Leif ”Loket” Olsson som jobbade i vinnarcirkeln med segerintervjuerna.
  • Det blev varsin tredjeplats för Elit Håleryd (Rikard N Skoglund/Mats Bucht) och Storsjarmören (Malin Viklund/Fredrik Eriksson).


HP

Restaurangmeny (+)

Boka bord på,
073-209 48 50

Beställ foton/segertavlor
0730-23 14 14

2018

1) Vic de Luxe, B 6/1
Mika Haapakangas
2) Vic de Luxe, S 10/2
Mika Haapakangas
3) Mr Golden Quick, Bo 16/6
Mika Haapakangas
4) Mr Golden Quick, F 30/6
Mika Haapakangas
5) Mr Golden Quick, G 18/8
Mika Haapakangas
6) Mr Golden Quick, S 29/9
Mika Haapakangas
7) Selmer I.H., E 11/11
Ingemar Hultqvist
8) Magnifik Brodde, B 8/12
Ingemar Hultqvist
9) Special Major, U 25/12
Mika Haapakangas
Norrlands Elitserie
Ansvarig utgivare: Robert Karlsson Tillhandahållare: Västerbottens Travsällskap Databasens namn: umaker.se

Vädret på umåker