5 juni, 2018

Lyckselekonflikten är löst

För några månader sedan blossade en konflikt mellan Lyckseletravet och Umåker upp, angående ersättningen för debuterande ponnykuskar. Nu har Lyckseletravet accepterat ett förhöjt bud och därmed är konflikten löst. Nu ser vi alla framemot Lyckseletravets hästvecka!

Det blossade upp en konflikt mellan Lyckseletravet och Umåker angående ersättning för ”debuterande ponnykuskar” för några månader sedan. Umåker i allmänhet och undertecknad i synnerhet hamnade på de anklagades bänk, och tonläget var emellanåt högt. Vi har förståelse för att det kan bli frustration i dylika förhandlingar och är överens om att regelverket borde ha varit tydligare fastställt i förväg. Med det sagt, och utan att gå in på detaljer, så blev vi uppriktigt förvånade över flera delmoment i konflikten.

Allt detta är dock historia nu. Efter dagens besked från Lyckseletravets nye ordförande Arvid Eckerskog att det höjda budet har accepterats kan vi med glädje meddela att konflikten är löst. Vi arbetar vidare i den goda samarbetsanda som har varit rådande i många år mellan parterna. Lyckseletravets verksamhet är viktig även för Umåker och vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa till så att även årets travvecka blir så bra som möjligt. Det finns inga som helst hard feelings från vår sida.

Lyckseletravet tävlar 29/6, 3/7 och 6/7 (kanske höjdpunkten med V65, fjolårets dag var makalöst bra).

Framåt! / Robert Karlsson, vd Umåker

Foto: Mikael Wikner

Restaurangmeny (+)

Boka bord på,
073-209 48 50

Beställ foton/segertavlor
0730-23 14 14

2018

1) Vic de Luxe, B 6/1
Mika Haapakangas
2) Vic de Luxe, S 10/2
Mika Haapakangas
3) Mr Golden Quick, Bo 16/6
Mika Haapakangas
4) Mr Golden Quick, F 30/6
Mika Haapakangas
5) Mr Golden Quick, G 18/8
Mika Haapakangas
6) Mr Golden Quick, S 29/9
Mika Haapakangas
7) Selmer I.H., E 11/11
Ingemar Hultqvist
8) Magnifik Brodde, B 8/12
Ingemar Hultqvist
9) Special Major, U 25/12
Mika Haapakangas
Norrlands Elitserie
Ansvarig utgivare: Robert Karlsson Tillhandahållare: Västerbottens Travsällskap Databasens namn: umaker.se

Vädret på umåker