30 juli, 2017

Segrar i Sverige och Finland igen!

Igår hade vi Umåkerhästar som segrade i både Sverige och Finland. Även idag hade vi vinnare i Sverige och Finland. På Dannero satte Ove A Lindqvist dit Carbon Comet (Tr. Mats Bucht) från ledningen. I finska Tornio tog John Östman en stalldubbel är Fantoccini skrällde med Heidi Hiltunen efter ett lopp i dödens.

Carbon Comet dök direkt till ledningen för Ove A Lindqvist. De fick bestämma halvvarvet till lugna 1.20, innan tempot trycktes upp till 1.17 på varvet. Då fick de en lite lucka till övriga och på upploppet försökte några utmana, men Carbon Comet gick säkert undan till seger med två längder på 1.16,6v/1640m. Mats Bucht tränar och Röbäcks Livsmedel AB i Umeå, med flera äger. Det var 5 000 kronor i förstapris. I samma lopp var Philip de Guez (Tr. Marlene Segerljung) och Tore Sandberg trea.

Fantoccini och Heidi Hiltunen fick göra loppet utvändigt ledaren. Det var hårt tempo i loppet, men trots det satte Fantoccini press på ledaren in i slutsvängen. Inne på upploppet kopplades greppet och de gick undan till en säker seger på 1.12,6a/1600m. Till andraplatsen spurtade stallkamraten Gilmour positivt från rygg ledaren. Det var 1 000 EUR i förstapris. John Östman tränar och Travtränare Håkan Eriksson AB vinnaren.

Noterat:

  • Det blev en andraplats för Crime of Passion (Tr. Marita Oskarsson), slagna med en halv längd, på Dannero. Där var även Easter Sisu (Tr. Mats Bucht) trea i ett annat lopp.
  • Ove A Lindqvist segrade även bakom hemmahästen Stepping Beauty (Tr. Monica Åberg) och tog därmed en kuskdubbel.


HP

Boka bord hos Sara
073-209 48 50

Vädret på umåker

-2°