28 februari, 2018

Solänget förstärker!

Efter en gedigen rekryteringsprocess har Solängets styrelse beslutat att rekrytera Camilla Schildt, känd profil i Örnsköldsvik som tidigare bl.a. har arbetat som marknadsansvarig för Oskargallerian. Camilla kommer att fungera som Solängets ansikte utåt och hon kommer även att hantera försäljningsbiten. Hon tillträder tjänsten den 2 april.

I samband med detta sjösätts också en delvis ny organisation där Solänget och Camilla kommer att få organisatoriskt stöd från Umåker. Peter Fahlén fortsätter som travbanechef på deltid och Umåker kommer också att backa upp inom sport, information och ekonomi.

– Jag vill se många människor på Solänget, både travdagar och andra dagar. Tävlingsdagarna ska vi fokusera på travsporten och att ge publiken roliga upplevelser. Vi ska komma ihåg att vi konkurrerar om människors tid och för att vinna den kampen lär det krävas en del nytänk. Att anordna event även andra dagar än när vi kör trav är ett annat fokusområde. Vår anläggning erbjuder flera möjligheter. Jag ser fram emot det som väntar, säger Camilla Schildt.

Solängets ordförande Göran Nordin:

– Vår bana har under de senaste åren, i förhållande till sin storlek, haft smått makalösa sportsliga framgångar (senast i söndags tog amatören Kenneth Thelin en V75-dubbel på Bergsåker med Hagentoy och Global Teardrop) och med denna rekrytering är tanken att vi ska få in ny frisk energi och därmed bättre fart även på organisationen.

Peter Fahlén kommenterar:

– Jag har skaffat mig en ganska bra bild av Solängets läge och behov. Det behövs operativ kraft och det är jag övertygad om att Camilla kommer att kunna bidra med.

Umåkers vd Robert Karlsson ser fram emot samarbetet:

– För de aktiva i vår region är det viktigt att alla banor fungerar väl och Umåker hjälper gärna till med detta. Camilla har mycket begränsad erfarenhet av travsporten, vilket skulle kunna ses som negativt. Jag ser det tvärtom som en möjlighet. Idéer finns att vi successivt, bla via sociala medier, ska få följa Camillas (och förhoppningsvis flera andras) väg in i travsporten. Tänk så många utanför bubblan vi fortfarande har kvar att frälsa. En spännande tid väntar.

För mer information:

  • Camilla Schildt (070-7676859)
  • Göran Nordin (070-6547865)
  • Peter Fahlén (070-3408934)
Restaurangmeny (+)

Boka bord på,
073-209 48 50

Beställ foton/segertavlor
0730-23 14 14

2017

1) Eva I.H., H 29/7
Ingemar Hultqvist
2) Selmer I.H., S 29/10
Ingemar Hultqvist
3) Jaguar Håleryd, U 25/12
Linnea Lundgren
4) Magnifik Brodde, U 25/11
Ingemar Hultqvist
5) Vic de Luxe, U 25/12
Mika Haapakangas

2018

1) Vic de Luxe, B 6/1
Mika Haapakangas
2) Vic de Luxe, S 10/2
Mika Haapakangas
3) Mr Golden Quick, Bo 16/6
Mika Haapakangas
4) Mr Golden Quick, F 30/6
Mika Haapakangas
5) Mr Golden Quick, G 18/8
Mika Haapakangas
6) Mr Golden Quick, S 29/9
Mika Haapakangas
7) Selmer I.H., E 11/11
Ingemar Hultqvist
8) Magnifik Brodde, B 8/12
Ingemar Hultqvist
Norrlands Elitserie
Ansvarig utgivare: Robert Karlsson Tillhandahållare: Västerbottens Travsällskap Databasens namn: umaker.se

Vädret på umåker

-8°