Spelguide

Hästsportens spelbolag ATG erbjuder många sätt att spela på travsport. Du kan antingen försöka att hitta vinnarna i flera lopp (flerloppsspel) eller välja att satsa dina pengar i ett lopp åt gången (enloppsspel). Här är en enkel förklaring av de vanligaste spelformerna.

Flerloppsspel

V75

V75 är den i särklass populäraste spelformen. V75 avgörs normalt på lördagar och turnerar runt på de flesta travbanorna i Sverige. Spelformen går ut på att hitta vinnaren i 7 lopp. Du vinner på 7, 6 eller 5 rätt. Det så kallade radpriset* är 50 öre.

V86

V86 avgörs normalt på Solvalla på onsdagar. Spelformen går ut på att hitta vinnaren i 8 lopp. Du vinner på 8, 7 eller 6 rätt. Det så kallade radpriset* är 25 öre.

V65

V65 avgörs normalt alla dagar utom onsdagar, lördagar och söndagar. Spelformen går ut på att hitta vinnaren i 6 lopp. Du vinner på 6 eller 5 rätt. Det så kallade radpriset* är 1 krona.

V64

V64 avgörs normalt på söndagar. Spelformen går ut på att hitta vinnaren i 6 lopp. Du vinner på 6, 5 eller 4 rätt. Det så kallade radpriset* är 1 krona.

V5

V5 anordnas normalt alla dagar på de banor som inte har V65 eller V64. Spelformen går ut på att hitta vinnaren i 5 lopp. Du vinner på 5 rätt (eller på 4 rätt om ingen har 5 rätt). Det så kallade radpriset* är 1 krona.

V4

V4 anordnas en gång per dag vid lunchtid. Spelformen går ut på att hitta vinnaren i 4 lopp. Du vinner på 4 rätt (eller på 3 rätt om ingen har 4 rätt). Det så kallade radpriset* är 2 kronor.

V3

V3 anordnas normalt varje tävlingsdag. Spelformen går ut på att hitta vinnaren i 3 lopp. Du köper ett valfritt antal andelar för 10 kronor styck och fördelar dem på de hästar du önskar i den första V3-avdelningen. (Flera andelar kan placeras på samma häst.) Eventuella andelar på vinnande häst fördelas sedan i den andra V3-avdelningen. Eventuella andelar på vinnande häst i den andra V3-avdelningen fördelas sedan i den tredje V3-avdelningen. Varje vinnande andel ger utdelning.

Dagens Dubbel (DD)

DD anordnas på den bana som har V75, V86, V65 eller V64. Spelformen går ut på att hitta vinnaren i 2 lopp. Vinsten blir DD-oddset gånger insatsen på den vinnande kombinationen. Lägsta insats är 5 kronor.

LunchDubbel (LD)

LD anordnas normalt på den bana som har lunchtävlingar. Spelformen går ut på att hitta vinnaren i 2 lopp. Vinsten blir LD-oddset gånger insatsen på den vinnande kombinationen. Lägsta insats är 5 kronor.

* Priset per spelad kombination.

Enloppsspel

Vinnare

Vinnare kan spelas i alla lopp. Du satsar på den eller de hästar du tror ska vinna loppet. Vinsten blir vinnaroddset gånger insatsen. Lägsta insats är 5 kronor (10 kronor hos ATG- ombuden).

Plats

Plats kan spelas i alla lopp. Du satsar på den eller de hästar du tror har en chans att komma etta, tvåa eller trea. Vinster blir platsoddset gånger insatsen. Lägsta insats är 5 kronor (10 kronor hos ATG-ombuden).

Tvilling

Tvilling kan spelas i alla lopp. Spelformen går ut på att hitta ettan och tvåan i loppet oavsett ordningsföljd. Vinsten blir tvillingoddset gånger insatsen per satsad krona på den rätta kombinationen. Lägsta insats är 5 kronor.

Trio

Trio anordnas varje dag i utvalda lopp. Spelformen går ut på att hitta ettan, tvåan och trean i trioloppet i rätt ordningsföljd. Vinsten blir triooddset gånger insatsen per satsad krona på den rätta kombinationen. Lägsta insats är 2 kronor.

Restaurangmeny (+)

Boka bord på,
073-209 48 50

Beställ foton/segertavlor
0730-23 14 14


2018
1) Vic de Luxe, B 6/1
Mika Haapakangas
2) Vic de Luxe, S 10/2
Mika Haapakangas
3) Mr Golden Quick, Bo 16/6
Mika Haapakangas
4) Mr Golden Quick, F 30/6
Mika Haapakangas
5) Mr Golden Quick, G 18/8
Mika Haapakangas
6) Mr Golden Quick, S 29/9
Mika Haapakangas
7) Selmer I.H., E 11/11
Ingemar Hultqvist
8) Magnifik Brodde, B 8/12
Ingemar Hultqvist
9) Special Major, U 25/12
Mika Haapakangas2019
1) Mr Golden Quick, Bo 31/3
Mika Haapakangas
2) Mr Golden Quick, U 13/4
Mika Haapakangas
Norrlands Elitserie
Ansvarig utgivare: Robert Karlsson Tillhandahållare: Västerbottens Travsällskap Databasens namn: umaker.se

Vädret på umåker

17°