Håkan möter

Tidigare avsnitt av ”Håkan möter”

Gå till spellista på YouTube >>

Del 1Håkan möter Emma Jonsson

Premiäravsnittet av Håkan möter. Först ut är amatören och kallblodsuppfödaren Emma Jonsson.

Del 2Håkan möter Samu & Selmer

Andra delen av Håkan möter. I detta avsnitt träffar vi Samu Sundqvist och Selmer I.H.

Del 3Håkan möter Patrik & Erik

Tredje avsnittet av ”Håkan möter”. Denna gång får vi träffa killarna som sköter anläggningen, Patrik Lindh och Erik Jonsson.

Del 4Håkan möter Dunders Tvååringar

Håkan möter Dunders tvååringar, i det fjärde avsnittet som är det sista innan semesteruppehållet. Här går vi igenom Roberts nio tvååringar, varav sju är inköpta på auktion under fjolåret.

Del 5Håkan möter Feminista Am

Dags för ett första avsnitt av ”Håkan möter” efter ett sommaruppehåll. Här träffar vi tvååriga Feminista Am och hennes tränare Mikael Melefors. En synnerligen lovande dotter till Muscle Hill med Love You som morfar.

Del 6Håkan möter Fredrik Andersson

I detta avsnitt hälsar vi på hemma hos kallblodsuppfödaren Fredrik Andersson som föder upp ”Guli-hästarna”. Det finns många fina föl i hagarna på gården i Skravelsjö.

Del 7Håkan möter Mats Gällerstedt

Håkan möter Mats Gällerstedt. Utanför Vännäs i byn Innergård håller Stall Gällerstedt​ till med sin träningsverksamhet. Det blir lite Lappbarry i backspegeln och i framrutan kollar vi på stallets sju lovande tvååringar.

Del 8Håkan möter Vendela Lång

Håkan möter ponnytravtjejen Vendela Lång som har haft ett fantastiskt år med hela 15 segrar hittills i år. De flesta är tagna med Nova Espri.

Del 9Håkan möter Marita Oskarsson

I detta avsnitt har Håkan hälsat på hos Marita Oskarsson i Östergård utanför Vännäs. Där driver Marita ett ”hästdagis”.

Del 10Håkan möter Lauri Hyvönen

Finske travprofilen Lauri Hyvönen cyklade från Joensuu till Umåker. Se målgången och segerintervjun i en specialsändning av ”Håkan möter”.

Del 11 Håkan möter Catarina Norqvist

Håkan hälsar på i Ström hos Catarina Norqvist som har haft några riktigt fina säsonger. Framförallt med brunskimmel-bröderna Coal Trader och From the Mine.

Del 12 Håkan möter John Östman

John som kanske mest är känd som en skicklig kusk, men nu har tränarrörelsen fått en nystart. Vi ställer också frågan om han anser sig vara en bra bilförare.

Del 13Håkan möter 5-70

Håkan möter denna vecka ett glatt hästägargäng som haft fina framgångar. De går under namnet 5-70 och de äger Bear Briar och Global Well Bred som båda är i träning hos Sören Lennartson.

Del 14Håkan möter Moa & Robert

Håkan möter Moa Magnesten​ och Robert Kärrman. Ett amatörpar som har travet som ett familjeprojekt. Vi får besöka både stallet med tre kallblod och Vinnarcirklar.

Del 15Håkan möter Storsjarmören

I detta avsnitt åker Håkan till Gräsmyr för att möta Storsjarmören och teamet bakom honom, Fredrik Eriksson och Sofie Parkén.

Del 16Håkan möter Jaguar Håleryd

Dags för årets sista ”Håkan möter” och det blir Jaguar Håleryd som får besök. Han ska på Juldagen V75-debutera. Bakom ”Jaguaren” står ett starkt team, Linnea tränar, Malin kör och Charlie deläger.

Del 17Håkan möter Gunnar Lindgren

Årspremiär av ”Håkan möter” och det blir många tillbakablickar när Gunnar Lindgren gästar programmet. Givetvis blir det mycket Hamra och Speedy Min, men även Ego Boy och lite andra historier.

Del 18 Håkan möter Vic de Luxe

Håkan möter denna gång Umåkers senaste V75-vinnare, Vic de Luxe och hästägargänget bakom honom. De har hängt med i många år och ägde även mamman till Vic. Vi får även träffa hans tränare, Mika Haapakangas.

Del 19Håkan möter Wilma Gerklev

Håkan möter Wilma Gerklev. En ponnytjej som även hunnit med att köra ”stortrav”. Wilma är även engagerad som ledare i Travskolan på Umåker och sitter med som ungdomsadjungerad i styrelsen för Västerbottens Travsällskap.

Del 20Håkan möter Caroline Forsner

Håkan möter i detta avsnitt Caroline Forsner. Skicklig montéryttare som började med ponnyhästar. I stallet finns montédrottningen Ariel T.Dream och fyraårige kallblodet Dans Lukas som inlett året med en seger. OBS! I slutet av programmet visar Caroline lite olika montétips. Väl värt att se!

Del 21Håkan möter Måldomarna

Håkan möter är tillbaka efter ett uppehåll. Materialet till detta avsnitt spelades in för c:a 1,5 månad sedan. Vi får träffa måldomarna Ulf Albertsson och Sören Agnemo. De berättar om sitt arbete och samarbetet mellan måldomarnämnderna på grannbanorna.

Del 22Håkan möter Stefan Johansson

Håkan möter Umåkers yngsta proffstränare, Stefan Johansson. Han har flera lovande unghästar i stallet. Fyraåriga Bork Faxa som matchas mot Derbystoet. Treårige Klammer som redan vunnit två lopp. Det finns även två tvååringar som det hittills verkar jättebra med. I stallet finns också segermaskinen Faks Kevin.

Del 23Håkan möter Sture Janze

”Håkan möter” är tillbaka efter ett förlängt sommaruppehåll. Först ut i höstsäsongen är vår huvudstarter Sture Janze. Han gör i år sin 43:e raka säsong som huvudstarter på Umåker. Det blir lite ”förr och nu”, men vi avslutar med Stures mest minnesvärda startögonblick genom åren.

Del 24Håkan möter Father Simon

I detta avsnitt får vi träffa auktionsdyringen Father Simon (e. Father Patrick) som Gunilla Oscarsson ropade in på Elitauktionen i våras för 400 000 kronor. Hur har sommaren varit? Vad är planerna för framtiden?

Del 25Håkan möter Fredrik Forsén

”Håkan möter” åkte till Dorotea för att träffa kommunens enda travamatör, Fredrik Forsén. Han har i stallet bl.a. kallblodige Mållös som nu står med två raka segrar.

Del 26Håkan möter Elina Johansson

Håkan åkte till den lilla byn Åliden utanför Lycksele för att möta ponnykusken Elina Johansson. Hit till gården har 5-årige Utmost (e. Maharajah) nyligen flyttat in.

Del 27 Håkan möter Göte Windelås

Håkan åkte till Gäddträsk utanför Lycksele för att möte Göte Windelås. Travamatör, uppfödare och hingsthållare med seminstation. Efter besöket har han dessutom gjort klart med två avelshingstar för 2019, A-premierade Mörtvedt Jerkeld och Derbytrean Wessel Odin.

Travprogram 5 april


Klart för att ladda hem.

Umåker
5 april, 2020, 01:48
-2.3
°C
-1.4
°C
-2.3
°C
3.6
m/s
5.8
m/s
max
0.0
mm/h
0.0
mm
idag
Restaurangmeny (+)

Boka bord på,
073-209 48 50


Beställ foton/segertavlor
0730-23 14 14


och V75-lopp®

2019
1) Mr Golden Quick, Bo 31/3
Mika Haapakangas
2) Mr Golden Quick, U 13/4
Mika Haapakangas
3) Guli Anna, D 11/8
Stefan Johansson
4) From the Mine, Sä 7/9
Catarina Norqvist
5) Don Viking, Bs 14/9
Stefan Dellbro
6) From the Mine, S 28/9
Catarina Norqvist
7) Eder Bob, Sk 5/10
Anna Näslund
8) Mr Golden Quick, Sk 5/10
Mika Haapakangas
9) From the Mine, S 2/11
Catarina Norqvist
Norrlands Elitserie
Ansvarig utgivare: Robert Karlsson Tillhandahållare: Västerbottens Travsällskap Databasens namn: umaker.se

Vädret på umåker

-3°