Boka bord

Bordbokning sker via Rökstugan BBQ.
(V75-dagar bokas platser via travfest.se Bokningslänken öppnas ca en månad före evenemanget.)


Fredag - 13 december (Luciadagen med Hästägarkannorna)

Rökstugan BBQ kommer att servera ett julbord, 500 kr/person.
Tävlingarna börjar 18.30.

Boka julbord >> 


Winter Trot Classic med STL, onsdag 25 december 2024

Travrestaurangen (Rökstugan BBQ) 

Biljetterna släpps måndag 25 november, kl. 09.00.
Ligger på övervåningen ovan entréhallen.
Endast förbokade platser via wintertrotclassic.se.

Förrätt: Mald råbiff på oxe, sikrom från Holmsund, Pepparotskräm, jordärtskockschip, smörgåskrasse & gräslök. 
Varmrätt: Rökt oxkind med en rödvinsås, ragu på svamp & savojkål, Mandelpotatis puré & grönkålschips.
Efterrätt: Chokladbrownie, havtornspannacotta, chokladmoouse, smul, sockrade hjortron & havtorn.
OBS! Ange specialkost/allergier i god tid. Vegetarisk trerätters är tillgängligt mot förbokning.
Frågor rörande maten, meddelande av allergier och bokning av vegetarisk middag hänvisas till info@rokstuganbbq.se alternativt ange i samband med biljettköp.

Rad 1 - 975 kr/person.
Rad 2-4 - 945 kr/person.
Rad 5 (skymd sikt) - 895 kr/person.
I biljettpriset ingår, trerätters middag, entré och travprogram.

Ev. avbokning till info@umaker.travsport.se.
Före 10/12 - 100% åter.
11/12 - 15/12 - 50% åter.
Efter 15/12 - 0% åter.

Bistron (25/12)

I Bistron på entréplan kommer det att erbjudas försäljning av mat och dryck med fullständiga rättigheter.
Drop-in.

Frågor och funderingar rörande Travrestaurangen eller Bistron, info@rokstuganbbq.se.
Välkommen!

Travrestaurangen

Travrestaurangen är Umåkers á la carte-restaurang med plats för cirka 300 gäster samt ytterligare 100 platser i våra loger. Restaurangen är byggd i etage för att ge gästerna en utmärkt utsikt över travbanan.


Bistron

Välkommen till Umåkers populära bistro med 250 sittplatser.
Bistron öppnar tidigt så att du kan se värmningar i lugn och ro.

Restaurang Travaren

På stallbacken ligger Restaurang Travaren som serverar hemlagad mat varje tävlingsdag.

Telefon: 073-209 48 50.