Bear Briar och Fashion Queen W.W.

Dannero körde breddtrav idag på förmiddagen och det blev två segrar till Umåker. Sören Lennartson segrade bakom egentränade Bear Briar och Micael Ågren gjorde samma sak med Fashion Queen W.W.


Bear Briar öppnade bra och kom iväg som andra häst med sin tränare Sören Lennartson i vagnen. Han låg kvar i ledarryggen tills de gick in i slutsvängen och då kom attacken. I början av upploppet var han jämsides med ledaren och 100 kvar kopplades greppet som hölls hela vägen hem till linjen. Seger med en halv längd på 1.15,4a/1640v. Det är Firma Stall 5-70, mfl som äger vinnaren som tjänade 10 000 kronor.

Fashion Queen W.W. tog sig iväg bra med sin tränare Micael Ågren från start och hittade ner i andrapar utvändigt. På sista långsidan kunde de krypa ner i rygg ledaren och i slutsvängen börjades luck-letandet. Luckan kom 150 kvar och greppet kunde kopplas kort före mål till seger med en längd på 1.19,3v/2140m. Detta var första segern för det fyraåriga stoet som ägs av Micael Ågren och Viktoria Jakobsson. Förstapriset var på 10 000 kronor.

Noterat:
Det blev en andraplats för Peck (Micael Ågren). Muscle Hill-sonen åkte dit sista biten och blev slagen med en längd.

HP

Publicerad söndag 19 april 2020. info@umaker.travsport.se