Triss i segrar på Bodentravet

Idag hade Bodentravet sin årspremiär och det blev tre segrar till Umåker. Know My Name (Marita Oskarsson), Mycrazydream (Robert Dunder) och Reflexion (Thomas Lindbom) var de tre vinnarna.


Know My Name startade längst ut på vingen med Micael Melander. De backades ner i kön och fick fjärde utvändigt. Knappa varvet på från mål styrde Melander på i tredjespår och de kunde dryga halvvarvet från mål landa utvändigt ledaren. Direkt på upploppet kopplades greppet och det blev en säker seger med 2,5 längder på 1.16,2a/1640m. Det var 35 000 kronor i förstapris. Marita Oskarsson tränar och äger vinnaren som hon har fött upp tillsammans med Bert-Olov Rosendahl.

Mycrazydream startade från bakspår och Robert Dunder tog det lugnt från start. De fick fjärde utvändigt när fältet hade formerat sig. På sista långsidan hittade Dunder vägen fram i andraspår mellan hästar och i slutsvängen så kom också luckan snyggt. Attacken sattes in på upploppet och redan 100 kvar var greppet kopplat. Säker seger med 1,5 längd på 1.16,1a/2140m. Qvickstart HB äger vinnaren som tjänade 35 000 kronor och det är Robert Dunder som tränar.

Reflexion var snabb från start med Rikard N Skoglund, men de valde att släppa för ett lopp i rygg på ledaren. Där satt de fast, tills luckan kom 150 kvar. Reflexion spurtade mellan hästar och hann fram till seger med en halv längd på 1.18,3a/2140m. Thomas Lindbom tränar och han deläger vinnaren tillsammans med Elisabet Lindbom. Uppfödare är Ove och Joakim Oscarsson.

Förstapriset var på 35 000 kronor.
Här var Emilie K. (Mats E Djuse/Aleksi Kytölä) bra som trea, inte långt efter.

Noterat:

  • Det blev andraplatser för Rote Jon (Sandra Eriksson/Josefin Olofsson) och Pacino Brave (Magnus A Djuse/Aleski Kytölä).
  • John Östman kunde räkna in en kuskseger när han segrade med Solängethästen Toutre (Lennart Frölander). I samma lopp blev Special Major (Mats E Djuse/Mika Haapakangas) trea.


HP

Publicerad söndag 19 januari 2020. info@umaker.travsport.se