Helgens nyheter och notiser

En sammanfattning av travhelgen. Guli Anna (bilden) kvalade Stefan Johansson in till ännu en storloppsfinal via en fjärdeplats i uttagningsloppet till Derbystoet på Östersund. Solänget körde idag en heldag med ponnytrav och det blev en Umåkerseger genom Pollypuff och Vendela Lång. Dessutom... (läs mer)


Dannero (fredag)
Det blev andraplatser för Oleander Face (John Östman/Annbritt Johansson) och Xanthis Excalibur (Stefan Johansson), samt tredjeplater för Mats Gällerstedts duo Guli Best och Guli Vinn (Ove A Lindqvist körde).

Solänget (lördag)
Här blev det en uppfödarseger till Thomas Lundström genom Pleasure for Cash (Magnus A Djuse/Oscar Berglund) som dessutom har delägare i Umeåområdet. Wasa Thunder (Magnus A Djuse/Aleksi Kytölä) testade "Marathonloppet" och grejade en andraplats. Dessutom fick vi med oss tredjeplatser via Avaboy (Samu Sundqvist/Ingemar Hultqvist) och Akjas Funnytimer (Daniel Wäjersten/Mattias Berglund).

Östersund (söndag)
Vi hade en representant på plats och det var Guli Anna som Stefan Johansson startade i ett uttagningslopp till Derbystoet. De kvalade in till finalen via en fjärdeplats. Finalen går om tio dagar, 22 juli och där tävlar de om förstapriset på 450 000 kronor. Efter spårlottningen fick de spår 8 bakom bilen.

Solänget ponny (söndag)
Det blev en seger till Umåker via Pollypuff och Vendela Lång i Lilla Silverörnen. Dessutom noterar vi triss i tredjeplatser via Bäckdalens Kamelia (Ella Ersson Svedelius/Alexandra K Strandberg), Vizzard Wee (Ella Ersson Svedelius/Alexandra K Strandberg) och Nordgubben (Sandra Demby).
Vi hade också en kuskdebutant i Alvie Colliander Långström som körde sitt första lopp med Hyltans Stjärnskott och de blev sexa.

HP

Publicerad söndag 12 juli 2020. info@umaker.travsport.se