Pacino Brave på målfoto

Lyckseletravet sparkade igång sin hästvecka med trav ikväll. Det blev en seger till Umåker genom Aleksi Kytöläs Pacino Brave som segrade på målfoto efter ett lopp i rygg på ledaren. Ove A Lindqvist inledde veckan med att ta en kusktrippel och Krister Söderholm fyllde på med en pinne och har nu 1996. (OBS! Arkivbild)


Pacino Brave kom iväg bra och inledde utvändigt ledaren, men körande Matti Palomäki kunde krypa ner i rygg på ledaren i utgången av första sväng. Där kunde han sitta kvar tills han fick fritt utgången av slutsvängen. Då kom han i en attack via tredjespår och de var i princip tre hästar i bredd över mållinjen. Målfotot visade att Pacino Brave segrade med en nos på 1.15,7v/2140m. Det var 20 000 kronor i förstapris till ägarna Nora Tossavainen & Tony Kivistö. Tränar gör Aleksi Kytölä. Här var Ripkin Joe (Jonas Karlsson) knappt slagen som trea och Karlsson har fortsatt stolpe ut med målkameran.

Noterat:

Ove A Lindqvist gick ut hårt i Championstriden på Lyckseletravet och plockade direkt en trippel. Han segrade med Gunnar Bertilssons duo Rally Ida och O.K.Nalan, samt Lennart Frölanders TasteofChocolatier.

Krister Söderholm tog ytterligare ett steg närmare seger 2000. Ikväll segrade han med 55-oddsaren Guli Stella (Lena Dahlbäck) och nu återstår endast fyra pinnar. I samma lopp blev Vännfors Stjärna (Mats Gällerstedt) trea.

Vi noterar även två tredjeplatser från Bergsåker via Guli Björn (Stefan Johansson) och Our Hope (Tamara Skutnabb/Mika Haapakangas).

HP

Publicerad fredag 26 juni 2020. info@umaker.travsport.se