Cemonroc de Coeur segrade

Fuxige Cemonroc de Couer (Mikael H Björklund/Erica Sandström) visade upp finfin form när han sprintade till ledningen för att signera en wire-to-wire när det travades på Solänget ikväll.


Cemonroc de Coeur öppnade raskt och tog hand om ledningen. De nådde halvvarvet på 1.16 för att kunna varva på ca 1.18. Cemonroc de Coeur skruvade upp tempot under slutrundan och konkurrenterna fick jobbigt. På upploppet gick han undan till säker seger med tre längder på 1.15,3v/2140m. Det var 10 000 kronor i förstapris. Mikael H Björklund körde och Erica Sandström tränar, de två utgör också ägarparet till fuxen som tog andra årssegern.
Från rygg ledaren i samma lopp blev Lemmy (William Strand/Aleksi Kytölä) trea.

Noterat:

Caroline Forsner adderade ytterligare en montéseger och drygade ut ledningen i Montéchampionatet när hon red Hagmyren-hästen Omaha Zenz (Mathias Andersson) till seger.

I det inledande loppet blev det en andraplats för T.Wall's Ironmaid (Malin Viklund/Monica Sjöström). Det blev tredjeplatser för Slotts Lise (Thomas S Johansson/Emelinda Nordin) och Nyby Dirty Money (Caroline Forsner/Jan Öberg).

HP

Publicerad måndag 21 september 2020. info@umaker.travsport.se