Love of Mine tog andra raka

Love of Mine (Catarina Norqvist) tog idag andra raka seger när de startade på Dannero. Det är dock inte Love of Mine på bilden, utan där är Sandbackas Gunnar och Evelina Sandström som segrade i debuten på Skellefteåtravet.


Love of Mine fick en bra start från bakspår med Magnus A Djuse. De kom igenom och var med som fjärde häst i första sväng, vilket blev andra utvändigt vid halvvarvspasseringen. I sista sväng övertog hästen framför ledningen och då blev de först i andraspår. De gled fram utvändigt ledaren på upploppet och kopplade greppet 100 kvar till seger med en längd på 1.15,7v/1640m. Segern var värd 30 000 kronor till ägarna i Stall Grå & Magnuz Cederroth. Tränare är Catarina Norqvist och hästen är uppfödd av Helena Moliis.

Sandbackas Gunnar debuterade idag vid ponnytravdagen på Skellefteåtravet med Evelina Sandström som gjorde sin första start som tränare. Vilken debut det blev, seger direkt med många längder på 3.18,6/1140m! Det var Evelinas första kuskseger också. Sandbackas Gunnar ägs av Rasmus & Robin Gällerstedt.
Från ponnydagen noterar vi även framskjutna placeringar för Pollypuff (Vendela Lång) och Vizzard Wee (Ella Ersson Svedelius/Alexandra K Strandberg) som tog varsin andraplats, samt tredjeplater för HyltansStjärnskott (Alma Oskarsson/Linnea Lundgren) och Lau (Elsa Nystedt).

Text: Håkan Persson
Foto: Erica Sandström

Publicerad söndag 20 september 2020. info@umaker.travsport.se