Gift From Love var starkast

Det travades på Dannero idag och vi fick en Umåkseger genom Sören Lennartson-tränade Gift From Love. Ove A Lindqvist körde fram utvändigt ledaren varvet kvar och de segrade säkert. Ove som fyllde 60 tidigare i veckan passade på att fira med en kuskdubbel.


Gift From Love (Ove A Lindqvist/Sören Lennartson) inledde i rygg på ledaren från sitt innerspår. Hon togs ut som första häst i andraspår med varvet kvar och började sedermera att pressa på ledaren. Direkt när de svängde in på upploppet kopplades också segergreppet. Den fyraåriga Jocose-dottern segrade med 2,5 längder på 1.16,1v/1660m. Det var 25 000 kronor i förstapris till ägarna HB Hytt & Bytt, mfl. Uppfödare är Stall RoRe HB, Arne Tjärnström och Bengt Forsgren.

Noterat:

  • Ove A Lindqvist fyllde på med ytterligare en kuskseger bakom Malin Löfgren-tränade Ylva Li Karma som sgerade före Stefan Johansson som körde egentränade Sindys Tove till en andraplats.
  • Caroline Forsner har återfått montéformen. Seger i lördags med egentränat och idag följde hon upp med att rida Dream Weaver (Jill Ivarsson) till seger.

HP

Publicerad söndag 1 augusti 2021. info@umaker.travsport.se