From the Mine tillbaka i vinnarcirkeln

Ikväll travades det på Bodentravet och From the Mine (Catarina Norqvist) segrade i snabbloppet efter ett lopp i ledningen. Härligt att att se honom tillbaka i vinnarcirkeln igen!


From the Mine (Sandra Eriksson/Catarina Norqvist) hade ett spår långt ute bakom vingen, men öppnade bra och kunde överta ledningen efter ca 350 meter. De öppnade halvvarvet på 1.11,5 och fick pusta lite till varvningen på 1.13,2. I pigg stil ökade han takten sista halvvarvet och även om han blev lite utmanad till slut, höll han undan på sträckta linor med halsens marginal till seger på 1.13,1a/2140m - via 1.11,4 sista 500m. Det var 25 000 kronor i förstapris till ägarna i Stall Grå HB som även är uppfödare. I loppet blev det Umåker på tredjeplatsen via Mr Perfect (Krister Söderholm/Lena Johansson) som visar alltjämnt gryende form.

Noterat:

  • Ove A Lindqvist tog en kuskseger bakom Ivarsviking (Nicklas Lundqvist) i Svensk Travsports Kallblodsserie.
  • Det blev en andraplats för Dante Godiva (Samu Sundqvist/Ingemar Hultqvist), samt tredjeplatser för treåringarna Risåerland (Mats Gällerstedt) och Love Bass (Ove A Lindqvist/Sören Lennartson).
  • Dannero körde lunchtävlingar och där blev det triss i tredjeplatser för våra gäster från Umåker, Sindys Tove (Stefan Johansson), Sombody's Destiny (Stefan Johansson) och Direct Track (Malin Viklund/Fredrik Eriksson).

HP

Publicerad torsdag 10 juni 2021. info@umaker.travsport.se