Umåker söker travbanechef

Då Umåkers nuvarande vd Robert Karlsson går vidare till en tjänst som Sportchef på Svensk Travsport söker vi nu en ny travbanechef.


Ditt nya arbete
I rollen som travbanechef hos oss har du det övergripande ansvaret för verksamheten, vilket inkluderar personal-, budget- samt resultatansvar. Du är Umåkers ansikte utåt, både mot travorganisationer och andra samarbetspartners, och är dessutom länken mellan styrelsen och verksamheten. Du rapporterar till styrelseordförande.

Önskvärda kvalifikationer
Du har god branschkännedom och ett stort intresse av travsport. Du har även mångårig erfarenhet av att leda människor och verksamheter och ditt ledarskap präglas av engagemang, tydlig kommunikation och handlingskraft. Som person är du utvecklingsinriktad och förtroendeskapande och har förmåga att både tänka och agera strategiskt. Vi förutsätter att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Din ansökan
I denna process samarbetar vi med Vedea rekrytering. Om du har frågor om tjänsten går det bra att kontakta styrelseordförande Anders Nilsson 070-537 88 31 eller travbanechef Robert Karlsson 070-673 97 00. Välkommen med din ansökan snarast, men senast den 16 juli till anders.paradiset@gmail.com. Vi tillämpar löpande rekrytering – urval kan ske innan sista ansökningsdag.

 

imageegfyg.png

Publicerad söndag 27 juni 2021. info@umaker.travsport.se