Guli Vinn-er igen!

Det blev en seger ikväll på Bodentravet när Guli Vinn (Ove A Lindqvist/Mats Gällerstedt) hittade tillbaka till vinnarcirkeln. Precis som vid hans senaste seger var det barfota, autokort, Ove A Lindqvist och på Bodentravet. Krister Söderholm inledde tävlingarna med en kuskdubbel.


Guli Vinn (Ove A Lindqvist/Mats Gällerstedt) inledde utvändigt ledaren, men blev avlöst av stallkamraten Källsjöviking efter 400 meter. Sedan kunde han avvakta med att sätt in attacken tills de svängde in på upploppet. Greppet kopplades mitt på upploppet och segermarginalen skrevs till en halvlängd på 1.27,7a/1640m. Det var 25 000 kronor i förstapris till ägarna i Stall Vännfors Odin. Byske Philip (Stefan Johansson) avslutade mycket starkt från kön till en tredjeplats och Källsjöviking höll till fjärdeplatsen.

Noterat:

  • Stefan Johansson fick med sig ytterligare två tredjeplatser. Först i mål var Boston Flip, men denne flyttades ner till en tredjeplats efter en incident kort före mål. Sedan var Somebody's Destiny trea i kvällens avslutande lopp.
  • Krister Söderholm tog en kuskdubbel bakom Chi Å. (Thelma Ragnarsson) och Crazy Honey (Irene Worrsjö-Johansson).

HP

Publicerad torsdag 25 mars 2021. info@umaker.travsport.se