Restauranginformation

Här kommer information om vad som gäller för restaurangen de två kommande tävlingsdagarna.
14/12 - Julmiddag. Boka bord på 073-209 48 50.
25/12 - Winter Trot Classic. Enbart bordsbokning via tickster.com. OBS! Bokningen öppnar i slutet av denna vecka (v48). Information kommer.


14/12 - Julmiddag 350 kr. Boka bord på 073-209 48 50.

  • Vi inleder med en tallrik, gravad lax med gravlaxsås, griljerad julskinka med äppelmos, senap, ägghalvor med majonäs, inlagd sill, senapssill, rödbetssallad och kalvsylta.
  • Sedan fortsätter vi med en varm julbuffé, prinskorv, Janssons frestelse, köttbullar, revbensspjäll, kokt potatis, äppelmos och senap.
  • Vi avslutar med en julpannacotta till efterrätt.

25/12 - Winter Trot Classic med spel på V75. Bord bokas enbart via tickster.com. Bokningen öppnas denna vecka. Länk till bokningen kommer på hemsidan och Facebook.

  • Förrätt: Norrländsk varmrökt laxtoast från Norum, toppad med räkor och kalixrom.
  • Varmrätt: Kallskuren Vindelnrökt fläskfilé med rostade rotsaker från Västerbotten och Joesjö-plockade kantareller i krämig sås.
  • Efterrätt: Norrländsk hjortonmousse med mandelbotten.

 

  • Med nuvarande restriktioner kommer det att krävas Covidpass för personer över 18 år (undantaget de som kan uppvisa medicinska intyg) den 14/12 och 25/12.
  • Den 25/12 förbetalas borden vid bokningen. Borden erbjuds med fast antal platser. 

Publicerad söndag 28 november 2021. info@umaker.travsport.se