Frank får fira med From the Mine

Ett stenkast från From the Mines hage förvandlades fotbollslagets fest till miljonjubel på V75®.
Frank Norqvist är hjärnan bakom lördagens största vinst. 12 lyckliga andelsköpare fick dela på närmare 6,8 miljoner kronor.


24-årige Frank Norqvist har onekligen travet i blodet. Mamma Catarina Norqvist har blivit rikskänd som tränare till From the Mine och bara några hundra meter från hästens hage höll fotbollslaget Stöcke Reunited sin lagfest under lördagen.
Allt eftersom eftermiddagen led förvandlades lokalen till epicentrum för lördagens största vinst på V75®.
Frank Norqvist, som i professionen sysslar med e-sportgrenen League of Legends, var mannen bakom det V75 Tillsammans-spel som lämnades in hos välkända Gotthörnan i Hörnefors, tre mil söder om Umeå. Systemets totalt 14 andelar kostade 175 kronor styck – och gav nästan 6,8 miljoner kronor tillbaka. Frank själv hade två andelar, men håller sig samlad dagen efter storvinsten.
– Det känns ju bra, man är glad såklart men det är lite svårt att ta in det också. Sedan vill man ju sätta fler system framöver…jag har redan börjat kolla på kommande omgångar…

Ett system med tre spikar
Systemet innehöll tre spikar. Leave Your Sox On i inledningen, Devils Tongue i V75-6 och så Foppa i V75-5 som bara var streckad på 13 procent.
– Jag brukar inte ha så många spikar egentligen, men det var en knepig omgång. Sedan när jag spikar storfavoriter så vinner de ändå inte…jag går på de hästar som jag själv tror på och gillar att spika när det är jämnspelat, där andra garderar, säger Frank och fortsätter:
– När Devils Tounge vann så kändes det väl som vi ”fått in det”. Vi hade sju hästar i sista avdelningen. Jag var ju redan på lagfest med fotbollslaget och alla som var där jobbade in ”sjuan” tillsammans, även om det bara var jag själv på plats som hade en andel…

Blickar fram mot nästa omgång
Mångmiljonvinsten till trots håller sig Frank Norqvist fortsatt fokuserad. Under söndagen väntar tävlingar i e-sport och sedan gäller det att sätta tänderna i nästa V75®.
– Jag kollar väldigt mycket trav, särskilt här uppe i norr och gillar speciellt V75 men brukar oftast vara med på V86 också. Det gäller att läsa på ordentligt och jag vill gärna bilda mig min egen uppfattning före jag läser vad andra tror.
Vad gör du för vinsten då?
– Jag har tänkt spara mycket de närmaste åren redan innan och jag ändrar inte den planen. Men jag kanske unnar mig och köper en klocka…

Stor succé för Harry Boy
Harry Boy skördade stora framgångar när V75® avgjordes i Skellefteå under lördagen. Blott 10 system lyckades med konststycket att hitta alla rätt – 4 av dem var från Harry och var inlämnade i Norrland, Örebro, Stockholm och Malmö. Det minsta kostade blott 48 kronor medan det största använde en insats om 480 kronor.

Publicerad söndag 3 oktober 2021. info@umaker.travsport.se