Trippelt Umåker på Bergsåker

I söndags den 17/10 var det ponnytrav på Bergsåker. Team Umåker hade några få ekipage på plats under dagens som körde till mycket fina placeringar. Det blev bland annat en trippelseger för Umåker, där Vendela Lång tog en dubbel!


I dagens första lopp, Lars Lindbergs Minne 2021, var det Pollypuff (Vendela Lång) som drog det längsta strået, de körde till sin fjärde raka seger. Segrade gjorde ekipaget med många längder på nytt volt rekord. Segertiden skrevs till 2.20,3g, stort grattis! Vi passar även på att önska Vendela och Pollypuff stort lycka till i helgen när de ska åka till Färjestad och starta i Svenskt Femårsmästerkap 2021.

Dagens andra seger kom i lopp 9 och då var det åter igen Vendela Lång som var först över mållinjen. Denna gång tillsammans med det treåriga stoet Cinapuff. De körde direkt till spets och höll ledningen hela vägen in i mål. Segrade gjorde de med många längder på ett nytt fint rekord 2.47,2, snyggt!

Dagen avrundades med en seger genom Umåkertränade Genova (Emilia Hägglund/Linnea Landström). Trotts sina många tillägg är de snabbt ikapp och tar hand om ledningen samt kör till en säker seger. Sekermarginalen skrevs till 2.5 längder på tiden 1.47,4g. Stort grattis!

Bild: Emilia Hägglund, Genova och Linnea Landström
Text: Alma Oskarsson

Publicerad torsdag 21 oktober 2021. info@umaker.travsport.se