Vi lanserar Svensk Travsports årskortet – Ett kort för hela travsporten

Vid årsskiftet 2022 kommer vi att ha ett kort som samlar alla aktiva inom travsporten. Årskortet kommer att vara det enda kort som finns från centralt håll och det kommer att ge innehavaren fritt inträde till alla travbanor och stallbackar under året. Kriterier för att få ett årskort har vi samlat här.


Nu kommer vi att dra i gång årskortet från centralt håll. Det blir ett digitalt kort för alla som är aktiva inom travsporten. Ett kort som har samma förmåner för alla och som därmed även kommer vara det enda kortet från Svensk Travsport. Årskortet 2022 ger innehavaren rätt till inträde på samtliga banor och stallbackar på tävlingsdagar – förutom på utvalda event. Vilka det är kommer att finnas på travsport.se/arskort så snart schemat är klart.

Årskortet kommer tilldelas alla som är en del av sporten – vilket innebär att hästägare, kuskar, tränare, skötare, bananställda, funktionärer eller styrelsemedlemmar har exakt samma möjlighet att njuta av trav.

För att kunna hämta sitt årskort behöver man ha ett användarkonto. I inloggat läge kommer en länk till hämtningen av årskortet att dyka upp i början av december. När kortet aktiverats via användarkontot kan det plockas ut via Tickster. Det går också att beställa ett fysiskt kort. Via Tickster kan du sedan även bjuda in den vän du vill ta med dig på en specifik tävlingsdag.

Via länken nedan hittar du all information om vilka som är berättigade ett årskort och hur man går tillväga. Redan nu kan du ta det första steget – att skapa ett användarkonto – om du inte redan gjort det.