Framgångar i Skellefteå

Igår, söndag 19/9, travades det ponnytrav på Skellefteåtravet. Dagen bjöd på fina resultat av Team Umåker som lyste upp en i övrigt gråmulen och regnöverhängd dag. Det blev en hel drös framskjutna placeringar för Umåkers ekipage samt massvis med nya fina rekord. Dessutom lyckades de kamma hem en seger till Umåker under dagen.


Segern kom i dagens fjärde lopp och segrade gjorde Cinapuff med Vendela Lång i sulkyn. Ekipaget inledde säsongen starkt med tre raka segrar men har efter det haft svårt att hinna fram från långa tillägg. Trotts dryga tillägg har ekipaget lyckats knipa placeringar i alla lopp de ställt upp i. Igår var det dags för ekipaget att återigen få sätta nosen först över målinjen och det gjorde dem med många längder på det nya rekordet 2.54,7.  Stort grattis till vinsten och ett väl genomfört lopp, snyggt!

I lopp fyra lyckades Team Umåker inta hela prispallen. Efter Cinapuff (Vendela Lång) hittade vi på en 2:a plats Joline II (Alva Sallinen/Linda Sallinen) på tiden 3.03,4g. 3:e platsen tog Bella Ljadas (Lo Sallinen/Linda Sallinen). Lo och Bella Ljadas tog även en andraplats under dagen och gjorde rekordsänkningar i båda loppen, det nya rekordet lyder 3.07,3.

Fler framskjutna placeringar:
Hellboy G.W. (Wilma Gerklev) körde till en 2:a plats på nya rekordet 2.21,7g.

Trolldalens Jax (Sandra Demby) lyckades knipa åt sig två stycken 2:a platser under gårdagens tävlingar, även de körde till ett nytt rekord på 2.10,8g.

En 3:e plats blev det för travskolans Hyltansstjärnskott (Alma Oskarsson/Linnea Lundgren) på nytt rekord 2.06,2.

 

Text: Alma Oskarsson
Bild: Cinapuff & Vendela Lång

Publicerad måndag 20 september 2021. info@umaker.travsport.se