Ponnytrav Dannero 12/9

I söndags 12/9, kördes det ponnytravtävlingar på Dannero travbana. Det kördes 12 stycken spännande ponnylopp och vi hade flera Umåker ekipage på plats under dagen. Team Umåker bjöd på flera fina prestationer och fina placeringar, det blev två segrar under dagen.


Seger nummer ett kom i dagens tredje lopp. Där vann Slättmarkens Ambra (Emma Rehn) med Emilia Andersson i sulkyn. Detta var Emilias första seger i karriären och dessutom under sin första ponnytravsäsong, då hon plockade ut sin licens i våras. Vann gjorde hon med 3.5 längder på den nya rekordet 2.58,7. Vi säger stort grattis till Emilia och Ambra, vi hoppas och tror på att ekipaget kommer ta många fler segrar i framtiden!

Dagens andra seger bjöd Trolldalens Jax (Sandra Demby) på i dagens tionde lopp. Segermarginalen skrevs till 2,5 längder och segertiden blev 2.14,3. Ekipaget gjorde en till start tidigare under dagen och lyckades då köra till en andraplats på tiden 2.13,8g. Två fina placeringar och nya voltrekord fick de med sig hem. Stort grattis!

Framskjutna placeringar:
2:a Cinapuff (Vendela Lång) 2.59,3
3:a Genova (Emilia Hägglund/Linnea Landström) 1.48,0g i Lilla Ådalspriset

Bild: Slättmarkens Ambra och Emilia Andersson
Text: Alma Oskarsson

Publicerad tisdag 14 september 2021. info@umaker.travsport.se