Sportkontorsinformation

Här kommer information om vad som händer på Sportkontoret och Umåker den närmaste tiden.


Personalinformation

Robert Karlsson har som bekant slutat på Umåker och har nu tillträtt som sportchef på Svensk Travsport. Ny travbanechef blir Ulf Nilsson som parallellt med sin tjänst på Forslundagymnasiet redan nu har ett litet finger med på Umåker, men från 1 oktober kommer han att köra fullt ut hos oss på Umåker.

På grund av låg bemanning kommer sportkontoret inte alltid att vara öppet. Oftast kommer det att vara öppet (minst) mellan 8-12. Skicka gärna ärenden via e-post, så löser vi dessa så snabbt som möjligt. hakan.persson@umaker.travsport.se

Håkan Persson kommer att ha semester 23-24 september och då är sportkontoret obemannat.

Islandshästtävling

Det kommer att vara ett arrangemang med en islandshästtävling på Umåker fredag 24 - söndag 26 september. Då kommer banan och delar av stallbacken att vara stängd. Mer information kommer senare.

Webb-TV

Fredagsmagasinet ligger vilande och vi hoppas kunna återuppta det i någon form i oktober/november.

Upp eller Ner kommer också att ligga vilande och är preliminärt tillbaka inför tävlingarna 23 oktober.

Covid-19

De nya lättnaderna i covid-19 restriktionerna kommer att gälla från 29 september, vilket vi ser framemot att kunna återgå till ett mer normalt läge.

DOCK innebär det att nuvarande restriktioner fortfarande gäller vid våra tävlingsdagar 13/9 (lunch) och 28/9 (kvällstrav).
- Stallområdet är fortfarande en strikt arbetsplats. Under tävlingsdagar är det enbart som har arbetsuppgifter för tävlingarnas genomförande som har tillgång till stallområdet.
- Publikplats är öppen för utomhuspublik. (ingen publik får vistas inomhus, annat än vid toalettbesök.) Vi har fri entré via drive-in-parkeringen som också är gratis, samt gratis travprogram för besökarna.

Höstmöte

Travsällskapets höstmöte kommer att hållas onsdag 10 november kl. 18:30. Kallelse kommer att skickas till medlemmarna via brev. Anmälan till höstmötet sker senast onsdag 3 november till sportkontoret, 090-100 750, info@umaker.travsport.se

Publicerad fredag 10 september 2021. info@umaker.travsport.se