Helgens Ponnytrav

I helgen har det varit fullt upp med ponnytrav på olika håll i landet. Skellefteå ställde ordning för ponnytävlingar i lördags och på söndagen var det tävlingar i Östersund. Våra duktiga Umåkerekipage var på hugget och har i helgen kört hem flera vinster och fina placeringar. Stort grattis till er alla!


Skellefteå 27/8
Dagens första seger kom i lopp tre, där segrade Sandbackas Gunnar (Evelina Sandström) på ett lätt sätt. Gunnar och Evelina är flitigt med i topp i nästan alla sina lopp och nu var det äntligen deras tur att få sätta nosen allra först över mållinjen. Dem segrade med många längder och segertiden skrevs till 2.46,9, stort grattis!

I lopp nummer sex var Umåkergänget riktigt på huggen och lyckades knipa plats ett, två och tre! Vann gjorde den tioåriga debutanten L.G.J.S.Gusten (Alvie Colliander Långström). Det var även kuskens första seger. Segrade gjorde dem storartat med många längder och kunde defilera in i mål. Segertiden skrevs till fina 2.24,1, stort grattis!

Framskjutna placeringar:

2:a Bella Ljadas – Lo Sallinen (Linda L Sallinen) 3.00,5g Nytt Voltrekord!
2:a Zicko K.L. – Olle Bergdahl 2.22,6g Nytt Rekord!
2:a Hyltansstjärnskott – Alma Oskarsson (Linnea Lundgren) 2.06,3
3:a Lilla Myy – Alva Sallinen (Linda L Sallinen) 2.27,1
3:a Lau – Elsa Nystedt 1.53,4 Nytt Rekord!

Östersund 28/8
I det åttonde loppet på Östersundstravet vann snabba Umåkerekipaget Pollypuff (Vendela Lång). De segrade med en längd på tiden 2.14,7g. Vendela körde även ett lopp med östersundshästen NordanåkersHotspot som även det slutade med seger. Segertiden skrevs 2.31,6g och vann gjorde dem med många längder. Stort grattis till fina prestationer!

Bild: L.G.J.S.Gusten & Alvie Colliander Långström
Foto: Sophie Nyblom
Text: Alma Oskarsson

Publicerad måndag 29 augusti 2022. info@umaker.travsport.se