Dags att beställa ditt årskort för 2023

Det blir några nyheter i samband med att årskortet för 2023 lanseras. Samtliga tävlingsdagar ingår under året på samtliga travbanor. Med årskortet har du möjlighet att ta med en gäst direkt via kortet genom entrén. Det finns två biljetter i varje årskort. Årskortet är till för alla som är en aktiv del av travsporten och nu kan du börja boka ditt årskort.


Svensk Travsport lanserade förra året årskortet som är det enda centrala kortet som finns och tog över de olika former som fanns innan.
Nu är det dags för andra året och det är några förändringar som kommer genomföras. Den största är att årskortet under 2023 kommer att gälla på samtliga travtävlingar runt hela landet. Den som är en aktiv del av travet kommer därmed att kunna gå på travtävlingar runt hela landet.
Innehavaren av ett årskort kommer att kunna ta med en gäst till tävlingen, precis som tidigare. Nyheten här blir att gästen är knuten till biljetten och kommer in med en dubbelskanning. Ingen föranmälan behövs utan det är bara att gå in tillsammans.
Tillgång till stallbacken ingår om inte travbanan meddelar något annat av säkerhetsskäl eller för att det är fullt.
Årskortet går att få kostnadsfritt i digital form och det går även att beställa ett plast kort mot en avgift.
Årskortet är till för den som är aktiv inom travsporten och allt om kriterier, eventuella undantag och tillvägagångssätt finns att läsa på travsport.se/arskort
Gå in på ditt användarkonto på travsport.se och aktivera ditt årskort för 2023 redan nu.

Publicerad lördag 10 december 2022. info@umaker.travsport.se