Till start 2023!

Dags att anmäla till "Till Start"-projektet för 2023.
Länk till anmälan finns nedan.


Anmälan till Till start >>

Till Start har genomfört sitt tredje år som stöttande utbildningsinsats för landets B-tränare och ponnytränare. Upplägget är att deltagarna får två coachträffar och ett antal digitala möten med coacherna Per K Eriksson och Bo Milton Vissa banor delar sina träffar genom att ena träffen är på en bana och andra på den andra banan, men med samma deltagargrupp.

Samtliga datum för just din bana informeras du om vid kontakt med projektledaren, som kommer att kontakta dig tidigt under 2023.

Till Start 2023 upplägg:

Coacherna går runt till deltagarna för att få en liten information om vad tränaren vill att dom ska titta på. Därefter kör ekipagen ut på banan och värmer, samt kör i rätvarv framför coacherna. Där filmas ett klipp på respektive häst som deltagaren får via mailen efter träffen.

Deltagarna delas in i grupper men kör individuellt för att coacherna ska kunna fokusera på en häst i taget på banan. Körningen tar ca 30 minuter för varje grupp om 10 hästar. Därefter kommer man med sin häst till ett stall för feedback vartefter man är klar med sin häst, man får tips och reflektioner.

Tider och vilka boxar/ stall man ska vara i får deltagarna via mail veckan innan respektive träff. 2023 kommer första tisdagen i varje månad med start i mars vara den dag som föreläsningarna äger rum digitalt via Teams.

Intressanta personer och ämnen kommer diskuteras och det schemat får årets deltagare i slutet av februari.
Vårens coachträffar inleds under första helgen i mars och pågår fram till maj. Vi välkomnar nya deltagare och anmäler er gör ni via länken nedan:

Vill du veta mer eller har frågor om Till start? Kontakta projektledare Annette Jansson. Du kan också följa Till starts eget Instagramkonto #till_start

Publicerad torsdag 22 december 2022. info@umaker.travsport.se