She's My Heaven skrällspurtade

Vi fick en hemmaseger under dagens lunchtrav när She's My Heaven skrällspurtade till seger med sin tränare Caroline Forsner. Vi noterade också en kusk- och tränardubbel för Hanna Olofsson, samt en kuskdubbel till Ove A Lindqvist.


Gazoline Mearas (Sandra Eriksson) spetsade, men släppte kommandot i första sväng. Gick ut som första häst i andraspår 1200 kvar. Kopplade greppet på upploppet och vann säkert.

Royalstraightflush (Micael Melander/Rickard Smidt) inledde i tredje invändigt, men fick tidigt kliva ut som första häst i andraspår. På upploppet kopplades segergreppet och han kunde stå emot attackerna bakifrån som kom både in- och utvändigt.

She's My Heaven (Caroline Forsner) öppnade bra och hittade rygg på ledaren. Fcik luckan i slutsvängen och attackerade via tredjespår in på upploppet. Det blev hårt i mål, men She's My Heaven hade hunnit koppla segergreppet kort före mål.

Magic Caviar (Hanna Olofsson) kördes offensivt och övertog ledningen efter 400 meter. Där kunde Hanna hålla i taktpinnen och köra undan till seger, även om Jerome di Quattro kom snabbt - men försent - mitt i banan.

web-9095.jpg

Enjoy's Wifi (Ove A Lindqvist/Maria Vikström) var rask från start och tog hand om ledningen strax efter att bilen släppt fältet. De höll ett relativt tufft tempo i ledningen, men kunde trots det hålla undan till segern. Bra!

Backegrabben (Björn Karlsson) öppnade bra från tillägg och landade som andra häst i andraspår. Blev först utvändigt efter ett ledarskifte. Pressade sig till ledningen efter ett varv. Blev utmanade på upploppet, men då petade Björn in en växel till och de gick undan till en säker seger.

web-9191.jpg

Last Dying Breath (Hanna Olofsson) fick andra utvändigt och kunde gotta sig där när hästen framför pressade på ledaren. 400 kvar gick de på i tredjespår och kunde koppla segergreppet direkt inne på upploppet. Joggade undan till en lätt seger.

web-9231.jpg

Mother of God (Ove A Lindqvist/Mats Jonsson) var snabbast från start och behöll ledningen. Blev utmanad och släppte för ledningen efter ett halvvarv, för att sedan återta kommandot 1400 kvar. Utmanades i sista sväng, men ryckte undan och sprintade till segern.

Text: Håkan Persson
Foto: Jenny Rehnman

Publicerad tisdag 1 februari 2022. info@umaker.travsport.se