Ponnyresultat Lördag 23/7

I lördags var det ponnytrav på flera håll i landet. Bland annat var det heldag uppe i Boden och insprängt ponnylopp på Solänget.
Våra duktiga Umåker ekipage lyckades ta hem flera vinster och fina placeringar!


Boden

Bodens heldag för ponnyer inleddes med Umåkerseger direkt i första loppet. Vann gjorde Razta (Sally Olsson) vilket var första segern för både ponnyn och kusken. Segermarginalen skrevs till två längder och ekipaget travade in på tiden 2.11,5a vilket är en rekordsänkning med 6 sekunder. Stort grattis!

Nästa seger kom i dagens fjärde lopp, där segrade Hellboy G.W. (Wilma Gerklev). Segrade gjorde dem på tiden 2.17,9a och segermarginalen skrevs till 2 längder. Det var fjärde årssegern för ekipaget som har haft en riktigt fin säsong hittills!

Ytterligare en seger blev det i lopp 5 där Lilla Myy (Alva Sallinen/Linda L Sallinen) fick sätta nosen först över mållinjen. Segrade gjorde dem på det nya rekordet 2.26,5, stort grattis!

Framskjutna placeringar:

  • 2:a Razta (Sally Olsson) 2.18,5ag
  • 2:a Snorkfrööken (Lo Sallinen/Linda L Sallinen) 2.28,0g
  • 3:a Bella Ljadas (Lo Sallinen/Linda L Sallinen) 3.06,1ag

Solänget

På Solänget kördes ett insprängt lopp under Dam-SM kvällen. Vann gjorde superstoet, tre-åriga Stenbydal’s Lillja (Ella Ersson Svedelius/Alexandra K Strandberg). Segrade gjorde ekipaget med nio längder på ett enkelt sätt. Segertiden blev det nya snabba rekordet 2.02,2a. Stort grattis till sjätte årssegern!

Bild: Razta & Sally Olsson
Fotograf: Carinas Travfoton
Text: Alma Oskarsson

Publicerad tisdag 26 juli 2022. info@umaker.travsport.se