Caroline Forsner i sulky och sadel

Caroline Forsner har i helgen segrat i både sulkyn och sadeln. I lördags segrade hon i ett montélopp med sin egen Power Glide som är fortsatt obesegrad i monté efter fyra starter. Igår segrade hon i sulkyn bakom Fall Galder (Malin Strinnlund) på Solänget i Järvsöfaks Ungdoms Cup. Så både varmt och kallt!


Power Glide (Caroline Forsner) reds framåt från sitt tillägg och hamnade som första häst i andraspår, en bit ner i fältet. Efter halvvarvspasseringen reds de fram utvändigt ledaren. 650 kvar sattes pressen in och när de gick in i slutsvängen var ledningen övertagen. Power Glide gick undan till en enkel seger med 3,5 längder på 1.16,2v/2160. Det var 20 000 kronor i förstapris till ägarna Travfo KB & Caroline Forsner.

Caroline följde som sagt upp trippen till Hudiksvall med en seger på Solänget under söndagen bakom Fall Galder (Malin Strinnlund) i Järvsöfaks Ungdoms Cup.

Noterat från Solänget:

  • Bottnas Impuls (William Strand/Lena Åström) var tvåa i ett långlopp och Gold From Above (Daniel Wäjersten/Lars-Erik Jakobsson) var trea i ett sprinterlopp.

HP

Publicerad måndag 6 juni 2022. info@umaker.travsport.se