Facing Life STL-segrade!

Idag gästade STL-cirkusen vår grannbana Solänget och det blev seger för Facing Life (Samu Sundqvist) som spurtade till seger i Super Ariels lopp - STL Diamantstoet. Segerglädje för ägarna i Stall Facing Life som kunde räkna in 110 000 kronor.


Facing Life (Samu Sundqvist) startade från spår 8 i volten, men Samu kunde snabbt hitta en lucka för att smita ut i andraspår. Fick position som tredje häst i andraspår, vilket senare blev fjärde utvändigt. Med ca 1300 meter från mål väljer Samu att gå ner i tredje invändigt, vilket visade sig vara ett smart drag. Ca 600 kvar kan de ta sig ut som första häst i andraspår. In på upploppet kommer de i tredjespår och utmanade den invändiga duon. Greppet kopplades 50 kvar till seger med en längd på 1.15,1v/2140m. Ägare är Stall Facing Life som tar hem segerchecken på 110 000 kronor.

Noterat:

  • Bottnas Impuls (Magnus A Djuse/Lena Åström) gavs ett perfekt lopp i rygg på den ledande favoriten. Därifrån hakade de på starkt till ett andrapris i ett av dagens inledande ramlopp, Jubileumslopp - Solänget 70 år.
  • Stora ponnyframgångar idag på Solvalla! Stenbydal'sLillja (Ella Erson Svedelius/Alexandra K Strandberg) segrade i Svenskt Ponnytravkriterium (kat.B). I samma lopp var Tolängas Medley (Vendela Lång) trea. Vendela som dessutom hann segra i loppet innan med Pollypuff.
    Mer referat och bilder från ponnytävlingarna kommer lite senare.

image6tvyn.png

Text: Håkan Persson
Bild: Girlpower HB/TR Bild

Publicerad lördag 15 oktober 2022. info@umaker.travsport.se