She's My Heaven segrade

Ikväll var det fina tävlingar på Skellefteåtravet. Det blev en seger hem till Umåker genom She's My Heaven och Caroline Linder som segrade i det avslutande loppet.


She's My Heaven (Caroline Linder) trevade liet från start, men trampade iväg från innerspåret på tillägg. Kom fram som femte häst och fick andra utvändigt när fältet formerat sig. Lugnt tempo i täten och när attacken kom 700 kvar gick det raskt på långsidan. 400 kvar hade hon pressat sig till ledningen och försprånget utökades, även om Serious Sam avslutade bra och var den ende som kom närmare på upploppet. Segern skrev till 1,5 längd på 1.17,1v/2160m. Det var 10 000 kr i förstapris till ägarna Travfo KB & Tur O Retur HB. Uppfödare är Travfo KB & Håkan Samuelsson.

Noterat:

  • William Strand plockade poäng i Royal Sulkys Lärlings- och Amatörserie när han återigen stiftade bekanskap med Il Capitano Mearas (Samu Sundqvist) som blev tvåa.
  • I Kalla Hästägarekannan blev det framskjutna placeringar för Stålviktor (Mats Gällerstedt) och Lill Elden (Robert Kärrman) som var tvåa respektive trea.
  • I treåringsloppet för kallblod blev det ett tredjepris för Källsjöloke (Mats Gällerstedt).

HP

 

Publicerad måndag 5 september 2022. info@umaker.travsport.se