Cold Feet spurtade vasst

Cold Feet (Lena Johansson) hade raska fötter på Solänget i måndags när han spurtade till seger när de körde fina kvällstävlingar. Malin Viklund i sulkyn körde Panne de Moteur-sonen till första segern för året. Här kommer ett resultatsvep, innan vi försöker återgå till den vanligare och lite snabbare resultatrapporteringen igen.
Foto: Girlpower HB


Bergsåker 27/7

  • Här blev det en tredjeplats för Vincent Cheri (Mika Forss/Anna Näslund) som var ute i ett DD-lopp.
  • Det blev en fin fjärdeplats för Naomi Bros (Mika Forss/Mikael Melefors) i finalen av Norrlands Elitserie för treåringar på fina 1.12,7a/2140m.

Boden 27/7

  • Två andraplatser för Father-hästar. Först Father of Sun (Jessica Erlandsson/Jan Öberg) som var tvåa i ett montélopp. Direkt i loppet efter blev det en andraplats för Father Simon (Stefan Johansson/Samu Sundqvist).

Solänget 31/7

Cold Feet (Malin Viklund/Lena Johansson) höll på att komma igenom jättebra från start i tredje ledet bakom bilen, men fick till slut ta sjätte utvändigt. Gick med i angrepp i tredjespår dryga varvet från mål. Fick 400 kvar gå på i fjärdespår för ett eget angrepp och i det läget var det långt fram till täten. Efter en snabb (och vid) slutkurva kom med med hög hastighet in på upploppet och hann precis fram till segern som ändå skrevs till en halv längd på 1.15,4a/2140m. Det var 25 000 kronor i förstapris till Lena Johansson som äger vinnaren.

  • Henri Sisu (Micael Melander/Anna Näslund) gjorde debut i ny regi. Han levererade en bra avslutning till andraplatsen i Orbit Airs lopp, som var värd 37 500 kr. 
  • Grim (Mats Gällerstedt) var ute i ett försök till Norrlands Elitserie för fyraåriga kallblod. Där grejade han en tredjeplats. Segrande Lill Modde (Mats E Djuse/Jan-Olov Persson) har ett delägargäng (Stall Rinkside Trav) varav flera är från Umeå med omnejd.

HP

Publicerad fredag 4 augusti 2023. info@umaker.travsport.se