Ponnytrav Skellefteå

I helgen var det ponnytävlingar på Skellefteåtravet, deras sista ponnytävlingsdag för säsongen. Som vanligt många glada Umåkerekipage på plats i Skellefteå för att tävla under dagen och även flera fina prestationer!


I dagens andra lopp blev det Umåkerseger genom Snorkfrööken och Lo Sallinen (Linda L. Sallinen). De senaste loppen har Snorkfrööken varit flitigt med på de främsta placeringarna och nu var det äntligen dags för henne att få sätta mulen först över mållinjen. Det var ekipagets första seger tillsammans och vi hoppas på många fler framöver! Vann gjorde de med 3 längder och segertiden skrevs till 2.21,2g, stort grattis!

Dagens andra Umåkerseger kom i det åttonde loppet, där genom Hyltansstjärnskott och Alma Oskarsson (Linnea Lundgren). Ett spännande lopp där det blev så hårt i mål att det avgjordes som dött lopp. Segertiden blev 2.06,6g!

Dagen avlutades med en Umåkerseger i sista loppet, ett monté lopp för kategori b-ponnyer. Där segrade Vizzard Wee (Alexandra K Strandberg) med ryttaren Tindra Olsson från Hagmyren. Segermagrinalen skrevs till många längder och segertiden blev 2.04,7g, stort grattis!

Framskjutna placeringar:

  • 3:a Bäckdalens Grace – Natalie Brunell (Sandra Brunell) 3.01,1g

imagek5ug.pngBild 1: Snorkfrööken – Lo Sallinen
Bild 2: Ella Ersson Svedelius, Vizzard Wee och Alexandra K Strandberg

Foto: Sophie NyblomText: Alma Oskarsson

Publicerad tisdag 29 augusti 2023. info@umaker.travsport.se