Inför kvällens tävlingar

Här kommer en rapport angående banan inför kvällens tävlingar.
Vi passar också på att pusha för vårt test ikväll med en upphottad sändning i vår intern-TV på banan som även kommer att kunna ses via vår egen kanal på atg.se.
Dessutom lyfter vi fram att det är en BBQ-buffé på Travrestaurangen och att efter tävlingarna blir det After Trav med trubadurduon Demoll Duo.
Vi har fri entré och fri parkering! Välkommen till Umåker!


Om banan

Banmästare Mats Bucht hälsar att det just nu är lite skitigt på banan och att det kan bli lite tungsprunget ikväll, om det inte blir kallare. Banan har som sagt varit lite blöt, men de ska köra på material innan tävlingarna. Han tycker att han (utifrån förutsättningarna) fått den någorlunda hård ändå. Det är ingen tjäle i backen och hans känsla är att det ska gå att köra på valfri balans, men där ska man ha i åtanke att det är lite grövre material som kommer att köras ut på banan (eftersom den är lite blöt).

På stallbacken är det delvis isigt, men vi gör vad vi kan för att grusa så gott det går.

Intern-TV

Sändningen börjar vid 17.45 och kommer att visas i intern-TVn på banan, samt via Umåkers egen kanal på atg.se. Från studion sänder Johan Lindberg och tipsexpert Daniel "Jesus" Karlsson. Det kommer intervjuer från Umåker med bl.a. Janne Norberg, Malin Åberg, Mats Gällerstedt, Malin Viklund, m.fl.

Vi är uttagna att vara med i pilotprojektet, så vi får ha överseende med att det är just ett test som produceras av TR Media.

HP

Publicerad fredag 10 november 2023. info@umaker.travsport.se