Programtips 5 september


V4-spiken

10 Keiron Nalan (V4-3)
När han fungerar, duger han långt. Senast var han ute i Gunnar Lindgrens lopp med tränaren själv som då hade dammat av kördressen. Kunde inte nå Aliceinwonderland, men avslutade bra därbakom. Nu känns motståndet överkomligt och är han i ordning blir han svårslaget, även om Alisiha Kick har visat fin form på slutet.

V4-skrällen

9 Jetline (V4-4)
Rite On Line-sonen har inte fått det att stämma i år och har haft en tävlingspaus i sommar. Läget är chansartat, men kan Nisse Westerberg lotsa fram honom i slagläge kan Jetline avsluta bra. Distansen kanske inte är någon fördel, men han har vunnit kortlopp också. Loppet känns vidöppet och Jetline kan vara ett roligt skrällbud.

imageuffs.png


V5-spiken

3 Mindyourcopy W.F. (V5-4)
Storebror Mindyourvalue W.F. vann nyligen Silverörnen, så det finns att brås på. Fyraåringen har en halvrad i programmet från Boden i måndags och där blev det en fin andraplats bakom Love of Mine, trots en ganska tuff resa. Om inte den starten sitter i benen, bör det vara en bra chans att första segern kommer här istället.

V5-skrällen

1 Livet de Lux (V5-1)
Skellefteåhästen startar även han med halvrad från Boden i måndags. Då blev hon hängandes i spåren inledningsvis och fick en galopp i första sväng. Tappade position och fick börja om från kön. Hon avslutade bra till en femteplats. Det fyraåriga stoet har galopperat i fem av karriärens 13 starter, De fem galopperna har kommit i de fem senaste starterna. Bra chans, om hon bryter galopptrenden.

V4-200905.jpg


Håkan Persson