Viktig baninformation

Vi har från och med måndag 21/9 en ny dragning för träningsvägen. Information för banan inför ”Till start” på lördag. Långslingan avstängd på söndag. Flyttad provloppsdag.


Från måndag morgon 21/9 blir det en ny dragning för träningsvägen vid vägprojektet. (se bilden) Det är öppet för överfart uppe vid Klabböle, men den temporära vägen förbi brobygget stängs. Gamla rakbanan kommer att kunna användas från och med måndag morgon. Notera också vart den nya överfarten till slingan är någonstans och hur den sträckningen är. En viss byggtrafik kan förekomma på Lidbergsvägen men dom ska visa hänsyn för hästarna.

På lördag 19/9 är ”Till start”-projektet på Umåker. De kommer att hålla till i stall 8B, 8C och 8D. 8A är som vanligt öppen. Banan kommer att vara öppen, MEN det gäller att visa hänsyn för ”Till start-gänget”. De har företräde och kommer att hålla på mellan 9-17, men med ett uppehåll c:a 12-14.

På söndag 20/9 jagar de älgar i skogen vid långslingan, så den – inkl. backen – är stängd.

Provloppen som först var planerade till lördag 19/9 är flyttade till tisdag 22/9. Anmälan som vanligt via hemsidan. Då kommer vi också ha premiär för fikaförsäljning till självkostnadspris i Restaurang Travaren för våra aktiva på stallbacken. Detta kommer att ske i samband med provloppsdagarna. Påminner om att publikplatserna är stängda under provloppen.

HP