Foto: Mia Törnberg, TR Bild

Provlopp & Provloppslistor


PROVLOPPSDAGAR 2020

Tisdag 29 september    Unghästserien

Tisdag 13 oktober     
Lördag 24 oktober

Lördag 7 november
Lördag 21 november

Tisdag 1 december

Vardagar är första start klockan 19.00 och helgdagar är första start klockan 11.00.

Unghästserien 2020
På grund av inställda provlopp under våren med Covid-19, så tog jag bort idealtiderna för Unghästserien. Det blir ingen "serie" i år med prisbord, men möjligheten att köra för att träna kommer att finnas under augusti och september.
Deltagarna får bestämma idealtid från gång till gång.

ANMÄLAN

Anmälan ska ske senast klockan 09.00 dagen före provloppen via vårt anmälningsformulär, klicka här för att anmäla.

Anmälan är bindande och anmälningsavgiften på 60 kronor (moms tillkommer) debiteras via hästägarens avräkning från Svensk Travsport. Efteranmälan kostar 120 kronor (moms tillkommer).

PROPOSITIONER

Varmblodslopp – Vi delar in hästarna i antalet lopp som behövs. Anmäler en tränare tre hästar som hen vill köra själv med likvärdig startsumma hamnar dom i tre olika lopp (om det körs tre lopp). Precis som nu spår utefter startprissumma (speciella spårönskemål går ibland att uppfylla).

Varmblodslopp 1.27 HELA vägen – Loppen SKA köras i ett jämnt tempo och utsatt idealtid SKA hållas. Här är det viktigt att deltagarna respekterar varandra och kör i 1.27-tempo.

Kallblodslopp 1.45, fri fart sista 500m – kallblod som vill springa snabbare står på start och 1.45 ”hästarna” har 20 m tillägg.

Kallblodslopp 2.00 – för ostartade och unghästar. (Andra får också anmäla, om de håller idealtiden.)

Montélopp – Varmt och/eller kallt. Vi delar in hästarna i antalet lopp som behövs. Anmäler en tränare tre hästar som hen vill köra själv med likvärdig startsumma hamnar dom i tre olika lopp (om det körs tre lopp). Precis som nu spår utefter startprissumma (speciella spårönskemål går ibland att uppfylla).

Ponnyprovlopp – körs vid minst två anmälda, om provloppsdagen blir av.


info@umaker.travsport.se

;